Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 8, 2016

Luck Draw / Giveaway

Bismillah.. 
Alhamdulillah .. hari ni birthday Kak Sue .. dapat hadiah, dapat doa2 & wishes yg baik2. Terima kasih family & friends .. 

So Kak Sue pulak nak memberi .. tapi kena buat kerja sikit la kan.. 
Akak nak buat lucky draw.. old style .. randomly pick mcm gambar bwh tu.. 
details boleh cek kat link ni https://www.facebook.com/events/783214975117685/


Cuma perlu like page chummy craft
comment & share gambar event
Jemput join.. klik link ni : 

GOOD LUCK

2 comments:

Greennnpanda Craft said...

wahh bestnye... nak join nanti kat fb hehe...

Chummy said...

ok dear..jemput join..