Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 22, 2014

"Segmen Review Blog - 3 Hari Sahaja !"

Assalam..& hi
wah..apa ni? out topik ye.. entry weekend.. blogwalk & terjumpa segmen review by cik syira. orgnya manis.. blog osem kata org muda. 

Kenapa tetiba kak sue join ni? sebab.. traffik blog adik ni..mak aii.. memangg super.. syok lah kalau dia bole review blog chummy craft.. hope bole naikkan trafik.. sambil2 suka2 bole gak berkenalan ngan cik syira. 

x mau citer byk2.. u all singgah je blog dia ok. details ada di sini.. kalau nak join ..must hurry tau..cos 3 hari je segmen ni .. close 24 feb 2014


Cara mudah :

1. Follow [BLOG] [TWITTER] *jika ada dan like page [BLOG SYIRA LOKMAN]
2. Buat entry bertajuk "Segmen Review Blog - 3 Hari Sahaja !"
3. Letak banner dekat entry.
(klik banner,bawa/drag banner ke entry anda & paste)-bawa ke new tab pun boleh :)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen entry ini sahaja. ** di blog syira..bukan blog kak sue :)


Special untuk anda?

  • 3 Blog terawal dan 3 blog terakhir akan direview.
  • Peserta no 4, 5, 9, 19, 21, 35, 40, 45 dan 50 akan direview juga .
  • SEMUA blog yang join akan disenaraikan dalam satu entry, so lepas ni boleh la blogwalking. :)

3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

..terima kasih sudi join segmen review blog by Syira Lokman...tunggu pengumuman pemenang secara rasmi esok ye :)

Zara Nurhaidah said...

zara singgah dr sgmn yg sma.. hoho

Chummy said...

tq syira & Zara .. lmbtnya reply comment kan hihi..