Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Aug 20, 2013

Wedding Pillow - TQ Ayu :)

Assalam & Hi Geng ..
Tadaaa... ini dia WEDDING PILLOW yg di janjikan .. 
2 biji bantal saiz >< 25x 25cm + 1 bantal love saiz maybe 1/2 A4 kot.. lupa nak ukur. 
Pertama kali kak sue guna material *velboa (x sure ejaan btl ke x) , kain ni memang best sgt2. Gebu2 .. macam teddy bear. 
Kak Sue penah buat cover Al-Quran dgn kain ni..pastu anak kak sue bwk gi sekolah masa bulan puasa baru ni.. habis dipeluk2 cium dek kawan2nya Al-Quran tu.. kes kain yg sgt best tu, hahaha.. owh.. dah masuk citer lain.. Aaa.. ok , layan gambar kat bawah ni...


Untuk bentul LOVE tu , kak sue guna kain FELT aje..


Ok tak ni? Ce komen sikit.. selalu x de org komen.. ada org tgk ke x ntah.. kalau x mo komen..like pun ok jg..tp kalau lebih selesa sbg silent readers .. no problem .. visit selalu ye :). TQ. Wassalam.

1 comment: