Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 21, 2011

Pattern for Sale

Assalam to all dear lovely crafters (..amboi memuji2 manja benor ye)
 Special post hari ni..akak nak share ngan you all,  esp. crafters yang run out of idea, yang tak tahu nak buat pattern apa. Kadang2 pening juga kan. 
So sape yang berminat , kat sini ada 5 pattern untuk dijual :). Pattern ni sesuai utk pencil topper, tapi boleh guna juga utk keychain dll. Gunakan kreativiti masing2.

Bukan itu saja..akak bagi free beberapa pattern love. Macam2, ada besor, ada kecik, senget, heart break pun ada gak.  You all boleh beli dalam hard copy atau soft copy (email). 




5 pencil toppers + multi sizes love patterns.
By email - RM8.00 (soft copy sahaja)
By Pos  - RM12.00 (include postage)
* di print atas kertas tebal - boleh terus gunting (2pcs)
* di print atas kertas A4 biasa utk simpanan (2pcs)

Nak oder , contact ye :)

No comments: