Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 24, 2016

Tempahan : Keychain & pencil case

Hi.. As Salam

Tempahan minggu lalu, order dari customer di Temerloh. Tq Shima for ur order.


Peminat meow ni.. dah 2 kali order keychain meow. Yang ribbon tu pun keychain jg.



Pencil case.. guna material poly felt , tebal 1.4mm, dalam tu layer lagi selapis dgn felt 1mm.
Bila siap , dia keras kejung hihi.. nanti bila lama2 guna, dia jadi lembut lah. 100% handsticthed .. zip pun ahkak jahit tgn gak.

Otomen (ultraman) .. 1st time buat applique otomen.. Sis Shima cakap.. "chumil kak" 
Alhamdulillah.. 
Untuk tulisan, kak sue guna foam ..tapi yg ni bukan gunting sendiri.. yg ni beli siap dah. Saje test.. cantik & cepat !! Yg teringin nak beli, sila ke blog supplies ye.. 

ok.. sampai sini dulu ye.. 
nak order .. nak tempah.. untuk event, untuk diri sendiri ..nak bg hadiah.. u know my number right?
till then.. take care.

No comments: