Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Nov 18, 2015

Katak Pink ?


Salam sume.. Hi ..

Comel tak? Gambar ni dah di upload di wall facebook ' Sue Anuar ' .. hihi..ramai yg beri komen positif. Tq tau u all !!

1st edition ni.. actually sebab 1st time try tu lah, so kira test cara mana yang paling baik, cepat & hasil yg bagus. Kalau perhati, ketiga2 katak tu guna kaedah jahitan yang berlainan. Haha.. maaf le klau ada yg tak faham ayat ahkak nih.

Pape pun, hasilnya memang puashati. Boleh dijadikan keychain & sebagainya. Saiz juga boleh di ubah. Nak besar kita buat besarr ye. Tapi saiz yg ni.. besar dari saiz keychain yang selalu Kak Sue buat, lebih kurang sebesar tapak tangan . Ukuran tepatnya..tak ingat pulak nak ukur..

Ok.. u all suka tak? 
i sukaaa sgt you..

wassalam.

No comments: