Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Aug 23, 2014

Chummy Craft Giveaway


Assalam & Hi.. Give away yg pertama tahun ni.. mmg sah chummy craft jarang sgt buat give away. Ok julung kalinya ni nak jemput blogger2 join us. Hadiahnya "Handmade pillow by Chummy Craft ". Sew from the heart ye.. InsyaAllah cantik pillownya hihi

Syaratnya seperti di sini :-
  • buat review tentang chummy craft di blog u all.. bebas .. u all bole tulis apa saja yg berkaitan. Tapi kalau nak hadiah, kena tulis yg baik2 hahaha 
  • make sure blog u all bukan blog craft. 
  • dah siap tulis review, tinggalkan link u all di komen post ni.
  • share di laman sosial u all (optional..mybe ada extra gift.. ai don no hihi)

>> utk dptkan idea utk menulis , bole la ke blog chummycraft.blogspot.com
>> winner di pilih berdasarkan entry u all..yg mana kak sue suka , kak sue akan pilih.
>> 3 winners ye.. 3 org.
>> tutup pd 31 ogos 2014 .. so cepat2 , u all ada masa 1 week dari skrg.
>> utk yg sudi join, kak sue ucap tq in advance :)

12 comments:

ika zulkefli said...

ika dtg jenguk sini..:)

azman Arsad said...

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html

nor nazliana said...

ana join
http://adna2029.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html

fadhil eda said...

eda join..sila-sila baca apa yang eda bertauliah kat blog..hihi..

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-review-blog-chummy-craft.html

siti zawiah said...

join.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html

izzeyda said...

saya join ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html

Syeeda said...

syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html

Yun Sing said...

Join ! ^^ Sempat lagi ke? :)
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html

Siti Rahmah Mohd Redzuan said...

Hi...

Ani di sini...

comelnye... nk join tapi macam dah lambat je...

http://insan-kecil.blogspot.com

Chummy said...

sempattt .. hihi

Chummy said...

bole lg sis..

Chummy said...

Giveaway di tutup.. tunggu k.sue umum pemenang2 nya ok . tq byk2 yg sudi join .