Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 13, 2014

Pillows



Assalam & Hi crafters..
Thanks untuk yg sudi singgah. Wahh.. hari ni Jumaat .. nak habis dah cuti sekolah kan. Next Monday start bz days.. & juga get ready utk sambut Ramadhan pd hujung bulan ni.

Cuti sekolah buat apa? Haha.. last week, balik kg hubby kak sue kat kota sarang semut, kedah. Teringat dulu, masa 1st time dengar nama "kota sarang semut" , kak sue gelak sakan.. rasa nak guling2.. kenapa?? sebab macam fantasi je nama tu.. semut pun ada kota. Kalau ada kota, mesti ada istana, king, queen , prince & princess kan.. oo cam dalam citer katun.. kak sue mmg suka yg fantasy2 cam tu.. berangan2 nak jadi puteri di lautan .. tp x mo jd mermaid.. kahkahkah.. 

ok sudah ngan fantasi .. meh tgk gambar2 pillow. Kak Sue buat untuk readymade.. nak jual kat kiosk. Merempit buat 4 bj bantal dalam 1 hari. Memang boleh!!
Jom layan





*********** >< *********

Nak buat pillow cam ni ? Klik sini  .. Ada byk lagi SINI

No comments: