Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Apr 12, 2014

Diary ~ Jalan-jalan..

Assalam & Hi readers..

Last weekend pi mana? 
Kak Sue gi melawat adik ipar yg bersalin di Cheras..malangnya baby tak boleh tengok , kena kuarantin sebab masa bersalin tu, mama dia demam.. so doc takut ada jangkitan kuman dalam darah.. masuk antibiotik melalui kaki si kecik tu.. so we all just tengok gambar je la.. Pape tahniah untuk adik ipar & biras kak sue.. & welcome baby boy yg belum ada nama. So ikut sebelah suami..kak sue ada 7 anak sedara.. 6 lelaki !!. Hope lepas ni mama2 tolong lahirkan baby girl pulak ok.


Balik dari rumah adik ipar tu , we all ke Klang pulak.. visit adik kak sue. saje jenjalan.. 


ni aktiviti kat rumah adik kak sue, gambar , bapak sedara tgh melayan anak sedara huhu.. actually kak sue tak tau pun nama apa bende tu.. suh tiup.. tapi kak sue tiup tak bunyi pape pun.. emm

Selepas tu..x kemana lah.. balik Pekan.. 4 hours journey ..yg bikin sakit belakang. Alah bisa tegal biasa kan.. kalau nak dibandingkan balik kg husband yg berbatu2 jauh di utara.. sabor je lah.

ok.. penat dah menulis.. see you.. have a nice day :)

No comments: