Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Nov 28, 2013

Couple Pillow

Assalam Readers

Nak share ngan u all bantal ni.. officemate hubby kak sue yg tempah ni. Untuk cousinnya.. hadiah kawen kot. Dia just bagi nama & kaler yg dia nak.. yg lain2 buat la pape pun.. aiyaaaa... sesetengah org kata senang cam ni kan.. tapi sebenarnya lebih susah bila customer kata ' buat la cam ne pun kak' ...

Dengan otak yg tgh serabut time tuh.. rasa mmg mau dia cancel aje odernya..
Kak sue cuba fikirkan idea yg paling senang dan mudah nak buat...
untuk lelaki ... selain topi , bow .. yg dah pernah buat dulu... terfikir misai je la... misai pun misai la..
so utk lady pulak.. bagi la lips yg seksi ... misai & lips sepadan la kan.. kalau misai ngan heels cam x kena pulak eh..

So amik masa 1 hari je utk siapkan 2 biji bantul tu. Kain guna 'velboa' ... mmg best klau nak peluk2. Warna pun cantik. Hot pink... pink pink.. i love pink...

Ok.. jom tengok pic nya ...



Okay... tq sebab sudi membaca sehingga habis. 
esok2 kak sue upload bantal lain ye.. 
Wassalam...

No comments: