Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Oct 7, 2013

Agen Buttons


As Salam morning all.. 
Sori ye sebab lama menyepi .. tak update blog. Kekangan masa & idea huhu.. Kekadang rasa sgt rajin menulis.. kadang.. kontang idea huhu.. + penyakit 'M' itu hahha...

Pape pun my dear crafters.. Kak Sue nak buka peluang bagi yg berminat nak jadi agen butang. So far kak sue dah ada 14 org agen.. so nak cari dalam 10 org lagi. Selepas ni.. kuota mengikut negeri. Ada banyak jenis butang yg akan ditambah dari masa ke semasa. Atas permintaan agen juga.. ada material kraf yg lain seperti beads, applique, cabochon dll .

Ada 2 kategori utk agen.. master dealer & dealer.. syarat2 utk jadi agen spt yg kak sue paste ni :-

Kami menawarkan pakej menarik sebagai agen dengan harga yang jauh lebih murah dari pasaran. Pelbagai jenis buttons yg akan kami update dari masa ke semasa. Anda juga layak utk harga2 promosi dari supplier kami beserta free gifts sekiranya ada.

Sebagai agen, anda akan dimasukkan kedalam group khas di FB dimana gambar2 & info , harga, promosi dll akan diupdate. Untuk memastikan anda benar2 serius untuk bersama kami, ada sedikit syarat utk dipatuhi.Dalam keadaan tertentu, kami berhak membatalkan keahlian anda.

Ada 2 kategori agen utk pilihan anda.

1) MASTER DEALER (MD) - terhad kpd beberapa org sahaja
- modal permulaan RM300 , button boleh pilih sendiri
- maintain pembelian terkumpul RM250 dalam masa 3 bulan
- less sehingga 70% dari harga runcit mengikut jenis button
- layak untuk promosi tambahan & jg free gifts
- boleh lantik dealer / doorshipper sendiri
- syarat utk dealer dll boleh buat sendiri
- harga jual - boleh letak sendiri, kami akan suggest harga runcit.
- pembelian button melalui PRE ORDER sahaja

2) DEALER
- modal permulaan - RM80, button bole pilih sendiri
- maintain pembelian terkumpul RM100 dalam masa 3 bulan
- less sehingga 40% dari harga runcit mengikut jenis button
- layak untuk promosi tambahan & jg free gifts
- boleh lantik doorshipper sendiri
- boleh beli dari master dealer (MD) - syarat2 refer MD tersebut
- pembelian melalui pre order & jg ready stok

note - penting :
- modal permulaan tidak termasuk postage.
- pembelian terkumpul bermaksud, tak perlu beli setiap bulan tapi jumlah terkumpul dlm masa 3 bulan.
  cth -oktober rm50 + nov rm50 + okt 00 = RM100
- pembelian pre order untuk agen dibuka setiap 2minggu.
- pembelian brg craft selain buttons boleh diurus, upon request :)

Sekiranya anda bersetuju - sila copy paste & pm kami dengan butiran di bawah. Kami akan reply dlm masa kurang dr 48 jam. PM ke sini - https://www.facebook.com/SueChummy?sk=messages_inbox
contoh button bole tgk sini ...
https://www.facebook.com/media/set/set=a.577382935636673.1073741828.145724515469186&type=3

 ========copy & paste ===========

Saya berminat untuk menjadi agen button Chummy Craft & bersetuju dengan syarat2nya. Details saya seperti berikut.

Nama penuh :
Agen : ( nyatakan dealer @ master dealer )
Lokasi : ( daerah / negeri )
No hp :
e-mail  :
link page : (jika ada page)
====================================
ok.. jika ada yg berminat.. bole pm kak sue di facebook. U all perlu ada akaun FB jika nak jadi agen.. harap maklum :)


No comments: