Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 4, 2013

Off topik.. makcik membebel

Assalam..
Hari ni nak kongsi citer tapi bukan citer handmade..bukan citer supplies..bukan citer pre order.. hahaha.. klau banyak sgt citer cam tu boleh muak dibuatnya..

Actually masih berkisar pada bisnes..
lamaaaa... sebelum buat kraf kak sue join MLM .. Hai O marketing. Well known kan.. dulu sgt popular dgn produk penapis air bio aura dan juga baju dlm beautiful n herba maharani. Kak sue masih ahli hingga sekarang , fokus on herba maharani..jual main2 je.. x serius .. x belajar teknik2 bisnes online.. main redah je..
Jualan setakat maintain aje..lepas utk dapat bonus & top up lubang2 bocor masa tgh bulan. hihi..

Sebulan dua ni..kak sue menimba ilmu hahaha.. godek2 google..baca buku..rujuk mentor.. praktik..istiqamah..sabar ... Alhamdulillah..segalanya seperti sungai yg mengalir.. so smooth.. perancangan Allah sgt sempurna..

Sekarang sedang menunggu bonus bulan May yg akan masuk akaun x lama lagi.. yg pasti bonusnya berganda.. Syukur Alhamdulillah.. hanya buat online aje.. sebab hai o hanya side income kak sue x buat serius spt buat kraf.. tapi disebabkan belajar ilmu dari mentor hai o.. income dari kraf juga bertambah.. hanya online.. beberapa jam sehari.. best..pakej 2in 1 ;)

Moral nya.. kalau nak buat pape.. biarlah serius..cari ilmu .. buat cara yg betulll semuanya jadi mudah.. Allah sentiasa di hati .. istiqamah & sabar. cer try.. boleh ye..

Jom sume.. singgah page kak sue .. bisnes ni mmg best .. more info , bole pm di FB @ email je..PAGE KAK SUE KAT SINI :)

No comments: