Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

May 13, 2013

Gift for teachers

Assalam.. teachers day hanya beberapa hari je lagi kan.
Crafters yg belum siap tempahan tu..time ni kena merempit dah ni. Nanti tak sempat lak.

Disebabkan jadual yg ketat..kak sue sempat amik 2 bulk order aje utk teachers day ni. Meh layan oder customer kak sue ni.. Untuk pendrive case aje dulu. Yang satu lagi, rahsia. Kena upload after teachers day. dah janji ngan customer..dia nak wat surprise kat cikgu2 dia :)

So ni, 30bijik pendrive case. Hari ni kak sue pos, skrg tgh tunggu posmen pick up. Sepatutnya bole siapkan lbh awal..tp, kita hanya merancang ... (aa..u all sambung)
This time, wording hanya guna alphabet beads saje. Suka ..senang & cepat. Just gam aje. Nak beli alphabet beads ada DI SINI. Less 5% bg mereka yg order melalui blog.

Untuk cikgu2 yang terbaca blog kak sue ni.. kak sue nak wish..HAPPY TEACHER'S DAY . Teruskan kerjaya u all mendidik anak bangsa dengan ikhlas. Untill then.. c u :)



No comments: