Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 19, 2013

Tiny magnet..

Assalam n morning..
Apa khabar ye? Hope sume sihat2 aje.
Crafters..apa citer? Jom .. kak sue nak kongsi kisah tiny magnet.
Dulu..lama dulu..last year ..x pun last 2 years, kak sue tersalah beli magnet.
Tak perasan saiz dia.. actually seller dah stated , saiznya 3mm. Kecik kan.
Mmg kecik tiny miny hihi. Tapi strong tau. Kecik2 cili api la ni.
Not sure org buat apa dgn magnet kecik ni..maybe utk jeweleries kot.. ntah..no idea.
So..kak sue buat apa dgn magnet ni? Setealah agak lama peramkan magnet tu.. baru2 ni tergerak hati nak gunakannya.
Baru2 ni jg ada customer oder pendrive case. Case tu pun kecik jg.. part nak jahit button utk penutup case tu buat kak sue malas.
Dari perasaan malas tu timbul idea utk guna tiny magnet tu. Emm.. bukan tekanan aje yg boleh cetus idea ye..malas pun sama gak huhu.
Selain tu kak sue try jg buat fridge magnet.. well , menjadi.
Kak sue upload gambar pendrive case n jg tiny magnet tu utk tatapan u all.
Stop dulu... wassalam.

No comments: