Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 9, 2012

Adjustable ring.

Assalam & morning :)
Senyum... jangan tak senyum ..
" Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Janganlah kamu meremehkan kebaikan apa pun, walaupun sekadar bertemu saudaramu dengan wajah yang manis (wajah ceria dan senyuman).” – Hadis Riwayat Muslim."

Kenapa senyum.. hihi barang yg di oder dah sampai.. bukanlah apa sgt.. tapi bersyukur sebab selamat sampai..
Adjustable ring
Ini lah dianya.. adjustable ring. Tak banyak .. tapi tak igt la pulak berapa pcs.. kena cek dulu. Tapi rasa cam 50pcs je kot. Kenapa sikit sgt? hik.. just nak tgk kualiti je.. pun tak bercadang nak jual runcit2.. tapi klau ada sape yg nak yg ready stock ni, boleh gtau kak sue.
Sebenarnya kak sue nak masukkan dalam album PRE ODER. Sebelum nak jual, kena test dulu kualitinya kan. Tapi..ok, bagus kualitinya dik..

Sebab ianya adjustable.. so kita bolehlah besar & kecik kan dia..tapi saiz asalnya lebih kurang 2cm. Kalau ada yg berminat untuk pre oder, ada link dibawah :)

Promo : Pre oder buttons & craft supplies - harga sgt menarik. Email kak sue untuk senarai harga :)
Album di FB - HEREtutorial nak guna ring ni DI SINI
Orait.. utk hari ni don't forget to smile - nak tau rahsia kalau kita senyum? Baca NI..

--------------------
Pre Order HERE

No comments: