Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Apr 28, 2012

Blog Review - Group 6

Assalam.. hari ni kak sue nak buat post tentang blog review. Dah lama sangat tertangguh..hari ni nak setel sumenya.

1st blog yg kak sue nak bawa u all tengok ialah blog KIUT MIUT KRAF (KMK). Sangattt banyak item yang KMK hasilkan tau.. dah tu cantik2 pulak. geram sungguh kak sue tengok tau. Pas ni u all mesti visit. kak sue amik beberapa gambar dari blognya.

  
Cantikkan.. Jadi sungguh Mr. Bean tu.. mmg sgt bersusah payah nak buat. U all mesti menghargai hasil tangan seperti ini.

So Jom singgah blog nya  : http://kiutmiutkraf.blogspot.com/
Facebooknya : https://www.facebook.com/people/Kiut-Miut-Kraf/100000970796552

No comments: