Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 30, 2012

Purse

purse

coin purse

AsSlm & slmt ptg..
kak sue x sure dah upload ke belum gambar ni... ni saje test je..
coin purse tu  laaamaaa sudah potong kainnya.. tapi baru2 ni je kak sue siapkan jahitan. 
Malas punya citer..tampal je red monkey tu.. x decorate pun.. 
actually nak tgk hasilnya je, menjadi ke tidak purse nya.

Purse yg panjang tu pun try2 juga.. sorilah kak sue punya bahasa rojak ni dah teruk sgt ni..
better stop dulu ye..

Wassalam.

No comments: