Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 5, 2012

Blog Review - Yati Jamil

As Salam & Selamat Tengahari..

Ikut Kak Sue blogwalking yok..last blog to review ialah blog cik puan Yati.. :)

Okay..owner blog ni ialah Haryati Jamil dari Alor Star Kedah. Org utara ni..ada masa kak sue balik umah in laws bole la kita jumpa ye yati.. Macam2 item u all boleh tempah. Barut baby pun boleh kan yati? antaran lainnya yang u all boleh tempah ialah - set sarung tilam baby * tote bag * pencil case * box pouch * tissue pouch * keychain * pillow flanel. Yang biasa2 crafters buat cam keychain, hp charm dll tu pun ada juga.

Kak Sue sempat copy beberapa gambar dari blog yati..

Kalau tak puas tengok ... jom singgah blognya di sini - Blog Haryati Jamil
Facebooknya - MAMAHANDMADE

No comments: