Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 28, 2012

Blog Review - Camie Carie Craft

AsSalam.. agak lama gak kak sue tak menulis blog ye.. lately sibuk sikit. Last week, parents in law datang visit. So kena had2 kan sikit masa utk online. Ish..malu la pulak kat mak mertua klau mengadap laptop lama2. Berlakon la kak sue menjadi menantu terbaik last week tu.. Curi2 masa utk balas email customer je tak leh nak merayau-rayau cam selalu.

Sebut merayau-rayau ni.. jom ikut kak sue merayau .. hihi blogwalking la dear. Kali ni blog Camie Carie. Blog ownernya cik puan Emiliza Yahya.. u all boleh panggil dia 'mummy'.  Actually mummy ni kawan sekolah kak sue semasa form 4-5. dah lama sangat tak jumpa..last 2 years ni berjumpa semula di FB. Dia mendapat penyakit buat felt craft ni.. berkemungkinan besarnya berjangkit daripada kak sue hahaha..jgn marah emi :)

jom kita tgk blognya..
Wah..header ..comei kan. Camie Carie Craft. Triple 'C' 

Jom usha handmade Camie Carie..
U all bole nampak bookmark, brooch, keychain, handphone charm & topper juga. Kak sue rasa ada afew item lagi yang kak sue pernah nampak..maybe tak sempat nak upload la tu. So apa kata senang2 u all singgah  blognya http://camiecariecraft.blogspot.com/ atau Facebooknya

Till then..take a good care of you.
Wassalam