Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 23, 2011

SUPPLIES : Fiber Fill

Fiber Fill
Buat yang baru berjinak dgn craft, ini ialah fiber fill yang kita guna untuk isi dalam keychain, bantal @ anak patung. Ini jenis yang biasa crafters guna. Ada satu lagi jenis lembut. Yang ni kasar sikit.

Harga untuk 100g - RM2.50 . Selling fast. Belum sempat upload pun dah ada sales tau..hihi.

Stok : Ada

6 comments:

Jaja said...

Salam.Fiberfill nie xda stok baru lagi ke?

Sue said...

nak cari supplier baru dik sebab supplier naikkan harga lak ..

Michelle Lee said...

Hello, fiberfill ada stok tak?

Siti Hussaini aka Mashitah said...

Salam, Fiberfill ada lg x.. Berapa bayaran pos..

ila_azila said...

hi... bole tak kalau nk beli fiber tu secara borong? azila0102@gmail.com

ila_azila said...

salam... kalau saya nk beli fiber secara borong bole tak? azila0102@gmail.com