Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 27, 2011

Blog Review - LOVELY CUTE ART

Hi..salam buat semua yang singgah. Tengok tittle 'blog review' kan.. ni nak citer we all kat GENG FELT CRAFTER buat aktiviti exchange review blog kawan2 crafters. So for the 1st blog to review, K.Sue nak review blog LOVELY CUTE ART. Owner nye Ruhaya Rusni @ Aya.


K.Sue jumpa item menarik selain dari yang crafter biasa-biasa buat (keychain dll)..apa dia ye.. jom tgk gambar yang K.Sue copy dari blog Aya


Very nice kan.. tgk pas ni puting baby tu tak kan susah nak cari walaupun tersalah letak merata-rata. Bagus kalau hantar anak ke nursery atau tadika..barang tak hilang..see nice towel kan. 

So sape2 berkenan ngan hasil Aya boleh ke blog dia kat sini..
or utk crafters yang cari barang supplies, boleh ke sini 

1 comment:

lovely cute art said...

kak sue...thanks...bru dpt tgk...