Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 2, 2011

TQ Iera

Sume order ni dari my sister untuk jualan kat kampusnya. Rasa cam ada yg missing je..pape pun 30pcs dah selamat sampai kat tuannya. Tq Iera..

Nak tengok gambar lebih jelas, klik kat GALERI. Bole nampak manik2 yg cantik-cantik tu.

No comments: