Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 8, 2011

Set Fridge Magnet

Fridge magnet ni customer order tahun lepas..tertinggal nak upload. Set FM ni bagus gak kalau nak bagi hadiah untuk Mother's Day. Sesuai je letak kat fridge kat umah mak tu kan :)


3 comments:

N@di@ said...

comellaj kalau nk order jugak bolh tak :D berapa 1set nih yer

hani syahida said...

lawa..leh tau awk beli magnet katne?

Sue said...

Nadia , set FM ni rm20, postage rm3.
hani, saya ada jual - 12pcs=rm4.5