Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 25, 2011

Wedding Gifts - Cousin Hasanah


Salam all.
Akak x pandai nak tulis banyak-banyak. So gambar2 kat atas adalah order dari Hasanah untuk wedding cousin dia. Sebelum ni pun ada upload sikit2 tentang wedding gift ni. Semalam dah siap pos kesemua 400pcs keychain, hp charm & fridge magnet. Designnya, campur-campur kata Hasanah. Sungguh, tak cerewet langsung customer saya ni :). Harap dia suka dan wish untuk bakal pengantin, semoga majlis berjalan lancar dan diberkatiNya. Amin.

No comments: