Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 29, 2010

Handphone Charm =love=

 This cute hp charm ni kalau u all nak tambah nama kat belakng tu pun boleh saya jahitkan. Tapi tak boleh panjang2 tau, sebab ianya kecil, nanti tak muat. Kalau nak tulis panjang, oder la keychain. No additional charges..free utk u. So order cepat.
Handphone charm ni sesuai juga kalau nak buat door gift perkahwinan.Comel betul..
Harga
1pcs - RM2.50
3pcs -RM7.00
5pcs - RM11.00
10pcs - RM20.00
50pcs - RM75.00 + Free Postage
100pcs - RM100.00 + Free Postage

No comments: