Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 22, 2016

Tempahan : Mini Pillow & Pencil Case

Hi.. As Salam..
Lama dah kan tak citer pasal pencil case..

meh.. nak citer la ni..

ni order dari seller online juga.. actually k.sue order produk dia.. pastu dia order lak ngan kak sue.. baik kan?.. sebab dia support kite :D

ok.. tempahan nya .. mini pillow 2bj, pencil case 2b.. tema pink.. hahaha.memang laju je akak angguk :) .


Tq Nur kerana sudi tempah dengan chummy craft.
guys.. jemput singgah blog sis Nur ~ SINI

ok..c.u

No comments: