Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 20, 2016

Tempahan : Gelang

As Salam .. Hi..
Minggu ni k.sue dapat banyak tempahan gelang .. Alhamdulillah.. Ada yg nak time tu jgk.. So kena tunggu beberapa minit .. "nerves tau bila org tgk kita buat..x suke kite.."  hihi.. x de maknanya nerves kan.

haa.. ok.. meh tgk gambar..
tapi..
..
..

ada 4 keping je.. yg lain.. sebab diaorg tggu & amik time tu jgk.. so tak igt la nak amik gambo.. ok..layan je yg 4kpg nih..





Ada satu yg kak sue buat sample .. kak sue letak nama "Sarah" .. yg tu pun ada yg beli tau.. katanya , nama anak dia sarah hihi.. Alhamdulillah..rezeki 

ok pasni boleh dah nak beli tools & findings nya.. buat masa ni main belasah je..
dawai pun potong ngan gunting je.. x de cutter bagai.. plyer ..pinjam hubby punya lalalala

len kali citer lagi.. babaiiii

No comments: