Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 25, 2016

Tahniah!! Winner Lucky Draw

Hi.. As Salam..

Ingat lagi hari tu punya lucky draw?
Maaf lambat tulis ceritanya hihi..

Lucky draw tu dimenangi oleh .. Adna Madhiha (nama fb) ..

haa.. ni la winner nyer


ni hadiah.. gambar sendiri

okay.. dan mug tu hadiahnya.. mug bergambar sendiri. Rare kan..So tahniah kepada pemenang. Hadiah dah pos.. tak tahu dah sampai belum sbb dia belum feedback lagi. (time entry ni di tulis )

So yang tak menang jangan sedih pulak.. next time kita buat lagi ye. Pape pun..tq sgt sudi join :)

Jumpa lagi..In Syaa Allah.

No comments: