Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 20, 2016

Part 3 : Felt Coaster

As Salam...
Citer pasal ' felt coaster' lagi.. hihihi.. layankan je ye

actually .. bukan 'felt' dah , dah ubah menjadi 'foam coaster' .
Kak Sue tukar, try jahit guna foam. Terus terang habaq hang.. akak tak pernah jahit 'foam'. Tak tahu pun 'foam' boleh dijahit. Kesian tak ..

So .. hasilnya ..

haa.. ok tak?
=============================

gambar bawah ni bukan akak yang buat tau .. amik dari pinterest. 
 Gambar ni hanya sebagai idea u all mcmana nak guna alas gelas tu . 


ok.. jumpa lagi 

No comments: