Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 16, 2016

New 2016 ~ Cat Coaster


As Salam.. Hi 

Comey tak coaster ni? orang kita panggil pelapik gelas / alas gelas.

Semalam akak buat ni.. template dah lama print tapi baru semalam berkesempatan untuk siapkan coaster tu.

Ramai pulak yg suka & kata comel..kikiki perasan kejap. Yang sebenar, bukan idea asal Kak Sue. Di inspirasi oleh crafters lain. crafters tak guna perkataan tiru ..depa guna inspirasi . Tapi sebenarnya tak ada masalah pun, kami siap share2 patern/template. Ada juga yang kita tak boleh tiru suka2 , sebab diaorang jual patern/template tu ..tapi yang bagi free template tu.. amik je la. 

Melalut pulak akak eh.. ok tak apa.. cuma nak bagitau coaster tu bukan idea sendiri hihi. 
Mula2 tiru bulat2 dulu.. next..kita ubah ikut selera kita ye.. bila dah ubah ..baru bole guna perkataan "inspired " . Untuk coaster atas tu.. Kak Sue ubah dia punya belang2 hahaha

Ada 2 patern lagi yg akak nak try.. dah siap nt upload kat blog ni. 

ok daaa.. 

--------------------------------

updated - part 2  part 3


No comments: