Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 7, 2016

Buat Sendiri Pin Tudung

Hi ..As Salam 


Kak Sue muat naik status begini di facebook ..
" yg tudung pin nya selalu hilang.. buat sendiri.. 
buat yg simple mcmni.. tiap2 hari hilang pun x pe.. "

Hihihi..okay, betul kan, kalau asik hilang buat je yg murah2 cam ni. 
Yang perlu ada, gam E6000 atau F6000. Sebab gam ni kuat. In Sya Allah tak mudah tercabut. Lainlah kalau u all ganas sangat hihi. Then Pin & juga resin flatback atau button.

  1. gam
  2. pin
  3. flatback resin / button
Caranya ..semudah ABC .. just gam sahaja. Pin yang k.sue guna ada mcm bunga tu kan.. lagi mudah nak gam berbanding pin yg bulat dihujung tu. 

Berminat untuk dapatkan bahan2 tu? Boleh ke blog supplies, ke page chummy craft atau lebih mudah whatsapp kak sue - 013-946 8836.

Ok .. selamat mencuba.

***


Dengan Nama-Mu Ya Allah kami meminta
Pada waktu pagi dan petang

Bagi-Mu segala pujian
Pada waktu petang dan pagi

Kurniakan kepada kami dari sisi-Mu petunjuk
Tunjukkan kami jalan kebaikan

Sesungguhnya ketaqwaan kepada Allah adalah cahaya
dan jalan kejayaan.

No comments: