Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Nov 11, 2015

New BUTTONS ..

Salam..
Hi..

Lama tak update tentang supplies kan. Ok tadi baru sampai stok button yg baru. Tak beli banyak pun sebab tak pernah beli dengan supplier ni. So tak nak ambil risiko, beli sikit dulu.

Alhamdulillah, cantik button nya tu.







Cantik kan.. semua ni, butang kayu ye. 
Details u all boleh tengok di blog supplies .. SINI

ok.. jumpa lagi ..

No comments: