Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Oct 22, 2015

Baru & Lama

Salam ..

Apa yg Baru ..apa yang lama?

Jom tengok .. Yang baru merujuk pada gambar bwh ni.. haha 1st time buat car signage..
Tak tahu lah customer suka ke tidak ..sbb x dapat feedback..hope dia suka kan.

And applique kartun tu pun 1st time buat.. 



Yang Lama? gambar bwh ni la yg lama.. bukan lama dah buat ..tapi design lama.. walaupun lama, K.Sue upgrade sikit, kedua2 bahagian dpn & belakang , ada 2 layer. Yang ni walk in customer. Tunggu dia datang kedai untuk collect. Payment all setel dah.. TQ


Zzz.. mengantuk la.. nak tido..babai.

----------------------



No comments: