Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 22, 2015

Kelas Kraf

As Salam .. Hi readers..


Last 2 months kak sue start kelas pulak.. kelas asas utk  kraftangan berasaskan kain felt. Kalau u all kreatif, asas ni saja dah cukup utk mulakan kerjaya handmade ni. Jgn ada kata tak boleh jdkan kerjaya..

Kak sue start dgn beli tutorial yg harganya RM8 pd waktu tu.. hanya itu saje.. tak de ikut kelas bagai.. dari mula hanya suka2 buat utk diri sendiri..kemudian menjual online, offline, then start jual supplies, dpt bukak kiosk, then upgrade ke kedai , bukak kelas.. Alhamdulillah.. yg penting kena kuat semangat. insya Allah.. 

So utk yg berdekatan.. marilah singgah kat kedai akak ye. 

bwh ni.. gambar yg sempat ambil pada 1st sesi hari tu.. yg lain..sibuk mengajar, x igt huhu..

ok ..layan je..

Liza ni menjual car boot sales.. jual tudung2..so dia amik pakej keychain & brooch. nanti brooch yg dia belajar dia buat jualan kat car boot sales dia. 


Adik Zulaikha ni umur 9 tahun.. dia amik sume pakej & pakej yg x de pun dia nak.. pencil case tu x de dlm pakej huhu.. pencil case tu, zip k.sue dah siap jahitkan.. 

ok.. stop dulu yekk ..
Wassalam.

**************




No comments: