Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 12, 2015

Idea Baru ..

As Salam .. 
Pe citer ?? lama x story kan.. actually byk story.. x tau nak mula di mana kiki..

So... ni idea tetiba.. di inspirasi melalui blog walking .. 

ada yg nak follow?? 

ni bahan2 nye..

  • foam
  • alphabet fimo
  • lidi satay
  • gabus bunga ( hijau tu )
  • cupcake box
  • gam
  • kertas (gunting mcm nak buat quiling)
  • template




cara nak buat?
u all tgk gambar tu ..perhati betul2 .. then mesti boleh buat..
mudah je tu.. maafla k.sue x amik gambar proses tu sbb x terfikir pun nak buat tutorial.

Tapi..if u all x tau sgt nak buat ..bole la whatsapp k.sue ye.

ok.. setakat ni dulu.. babai ..
p/s : bole jadikan hadiah harijadi, hari ibu, hari guru..sesuaikan dgn perkataan pd bunga tu :)

---------------


No comments: