Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 25, 2015

Pre Order - 1/2015

As Salam , Hi..

Pre order sulung bagi tahun 2015 .. lama jugak kak sue close pre order ni. Sekarang bukak semula..dengan item baru, supplier baru & harga baru yg lebih menarik.


Gambar ni sebahagian je.. ada lebih 70 items untuk u all pilih. InsyaAllah next Pre Order akan tambah lagi item baru.

Mana nak tengok sume barang2 ni? Buat masa ni.. kak sue baru sempat upload di group CHUMMY PRE ORDER & BORONG .  U all boleh klik di situ. Yg belum member, request to join ye.. kenapa? Sebab ada extra diskaun utk member group tu.

min order - exclude postage

wahh.. kan best tu.. rugilah sape tak join kan hihi.
Ok.. cepat2 list order & hubungi kak sue segera.. tarikh akhir pada 31 Jan 2015.

Barang akan jangka sampai 3-4 mggu selepas tarikh tutup order. Bagaimana pun..kalau ramai yg join kali ni, kak sue akan upgrade ke express shipping. Masa mungkin x sampai 2 mggu kalau dengan express. Doakan ye..semoga ramai yg join pre order 'sulung' ni ..

Tq sudi singgah.. semoga sudi juga "like & share" :)
ok.. jumpa lagi ..



No comments: