Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 12, 2015

Handmade sulung 2015


hi .. salam ..
Ini sebenarnya bookmark kayu..well kalau u all x nak buat bookmark..bole buat penunjuk mengaji tu haha.. kalau x pun just susun dlm vase ..buh atas meja pun cantik.. 

Banyak version kan..asalkan u all kreatif. Sesuai sebagai gift , bagi pada budak2.. ole2 masa birthday party etc.

Klau ada yang berminat untuk tempah bookmark ni, bole hubungi kak sue ye. Harga biasa Rm2.50/pc .. bergantung jg pd design. Harga borong boleh bincang .. sudi2 lah text kak sue 0139468836 ye.


No comments: