Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Nov 28, 2014

Pin Cushion and Shawl Pin

       Assalammualaikum (^_^) . New Project ! hehe .. Nak tau project ape ??


                                          SHAWL PIN


                                          PIN CUSHION

       Tada !! Ni lah project nyerr .. Jenuh membuatnyee . hehe .. Sekarang kan pin ni jadi trend . Boley la sape2 nak pin ni pkai pergi jalan bandar . Comeyy mcm owner blog ni ( perrgghh *angkat kening*)Okay dah2 , makin mengarut nih .. Oh nak bagitau yg updated ni anak owner blog nihh .. so paham2 jelah .. kahkahh . Harapan saya ialah ibu x membebel bila bace nih .. sekian :)

No comments: