Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 7, 2014

Wedding Pillows

Hi .. Assalam readers.

Hari ni pillow wedding pulak. Tempahan dari Iza untuk kawan nya. Iza ni dah beberapa kali repeat order dgn kak sue. Kak sue sgt menghargai... cyg muahh :)

Set pillow ni , 3 biji. 2 bantal empat segi + 1 love.
bantal 4 segi tu saiz 25x25cm ~ material velboa
bantal love guna poly felt keras.

Wording "love till jannah" tu , ustaz UAI kata, wording tu hanya utk yg married couple aja ye. So kalau yg belum married tu jgnla suh kak sue buat ok.. buh la wording lain , ok :) 


Kalau nak order sebiji letak 2 nama pun boleh juga, Tak nak love tu pun bole. Nama pun customized.. u all bgtau nak macamana , then kak sue akan buatkan.. InsyaAllah.

Untuk tempahan ~ sms/ whatsapp ke sini : 0139468836. Pm di fb pun bole.. email pun ok..isi form kat blog ni pun bole.. byk option kan. Pilih yg mana berkenan. 

orait.. see u all next post .. wassalam.


No comments: