Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 6, 2014

Pemenang Giveaway 1/2014

Assalam & Hi..
Selesai sudah giveaway pertama tahun ni. Tq utk yg sudi join.
sepatutnya winners kak sue umum semalam.. tapi semalam (Jumaat) ada hal sgt2.

Kucing kak sue sakit & mati malam tadi. Siang harinya, sibuk bw dia ke klinik.. malam .. jadi nurse, tapi dia x mo stay .. mati juga. Owh sedih2.. I don want to spoil u .. kita citer lain kali pasal kucing tu. Sekarang kita citer pasal winner giveaway :)


Well , siapa yg menang?
Pemenang berdasarkan 'kekreatifan'  'men describe' blog kak sue. Ada intro, ada isi, ada penutup ..hihi cam buat karangan jek eh.. Pape pun.. nih 3 blogger yg kak sue suka tulisannya. Jeng, jeng
Pemenang2nya :
  1. YUN SING
  2. SITI ZAWIAH
  3. EDA
Tahniah.. kak sue akan hubungi u all untuk urusan 'hadiahnya' tu :)

Yang lain2.. kak sue ucapkan byk2 terima kasih atas kesudian u all join us. Kak sue akan link review u all tu di blog kak sue ( blog review list)

Tq2.. sayang sume :)

6 comments:

siti zawiah said...

Alhamdulillah..ada rezeki kat sini...:)

Yun Sing said...

Waa.. terima kasih.. *bow bow*

Chummy said...

yg belum reply details..bole email, pm whatsapp me ye..

izzeyda said...

Tahniah kepada semua pemenang.. tak de rezeki di sini..

nor nazliana said...

tahniah semua..

fadhil eda said...

wah..rezeki eda la..huhu..dapat baby bam..bam..tahniah yun sing dan siti zawiah..we are winner..