Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 8, 2014

Jom Blog Walk

Assalam all..
Hi .. ini adalah copy paste post dari geng felt crafters punya blog. why copy paste? pasal yg kat blog tu pun kak sue gak yg tulis.. malas nak buat ayat lain.. copy kan senang.

I just saje nak promote other crafters punya blog.. & nanti bila boring2 bole merayap ke blog diaorg. Kak sue pun nak jemput u all jenjalan ke blog list kat bwh ni.. singgah eh.. I paste 4 u :)

****


Hi... 
Wah ..lama betul blog GFC ni tak berupdate ye. Maafkanlah kak sue kikiki..
azam bulan September .. akan update sekerap yg mampu. Boleh gitu?

Okeh...kita start dengan segmen blog walk..
Semalam kak sue ada post di wall group FB, GFC  utk crafters yg nak join julung kalinya nih. Hasilnya ada 9 blog & bagi cukupkan 10 ..kak sue akan join juga. 

So.. marilah kita sama2 blogwalk ke list di bawah ni. Boleh usha2 , berkenalan & merapatkan hubungan sesama crafters. Kalau sudi .. follow, komen or tinggalkan jejak u all. Jom check list...

  1. Norhafiza : http://www.cutecandyboutique.blogspot.com/
  2. Nur Hazlina : http://galeri-krafnailofar.blogspot.com/
  3. Qisaina Kreatif : http://qisainakreatif.blogspot.com/
  4. Luna Idea : http://mulanluna.blogspot.com/
  5. Suriati Yunus : http://www.suriaticraft.com.my/
  6. Myezatul Aqma : http://aqmacraft.blogspot.com/
  7. Nurul Yui : http://nuyuisale.blogspoy.com/
  8. Azreen : http://reenzcreations.blogspot.com/
  9. Eymasu Craft : http://eymasuandworldcraft.blogspot.com/
  10. Chummy Craft : http://chummycraft.blogspot.com
Ok .. selamat blogwalking utk semua. Untuk yg nak join next post.. tinggalkan url blog u all di group GFC ye. Selamat berhujung minggu. See you :)

No comments: