Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 2, 2014

Heart shape pillows

Assalam & Hi readers ..

Meh tengok order dari customer kak sue. 
Bantal bentuk hati ni.. order dari sis Ayuni. Saiz agak besar, lebih besar dari A4. Actual size..tak igt pulak kak sue. Material ..guna velboa. Memang hot kain ni sebab best.. lembut & gebusss. Tu yg selalu kak sue sebut kan.. memang gebu pun hihi. Tulisan guna plain polyster felt , kecuali love warna merah tu guna printed felt.


 2nd pillow ni (gambar bawah) , order dari bro Amirul. Bentuk love jugak. Saiz lebih kecil lbh kurang 3/4 A4. Saiz sebenar pun x igt. (Tak pe nanti, kalau u all nak order, kak sue ukur saiz dia). Material sama mcm bantal yg tadi.. Tulisan kak sue guna printed felt.


Ok .. tq kat adik 2 orang ni.. nt order lagi ok :)
Till next post.. take care .

No comments: