Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Aug 30, 2014

Craft Room Ideas

Hi.. Assalam..
Hari ni nak ajak u all tengok gambar 'craft room'. Majoriti crafter yang k.sue kenal berbisnes dari rumah. K.Sue pun sama.. & mostly yg buat kerja sambil menyepah2 kan rumah. Start dari hall sampai ke dapur barang kraf kitaorang tau kiki.. Tak pe lah.. sendiri sepah..sendiri kemas huhu.

Tapi kalau buat bilik yg cantik & tersusun , buat kerja pun senang.. cari barang pun mudah.. tak de la simpan brg merata2.. fiber atas almari, button bwh katil.. felt atas katil.. kikikihh

So jom.. tengok hasil google craft room ideas.. bole la amik2 idea utk bilik kraf u all . selamat menjamu mata :).


Simple & kemas .. sesuai untuk bilik kecik kan .. suka :)


owh..sweettttnyaa.. 


cantik & kemas sgtt kan.. ada rak utk kain, utk riben etc.. best betul.. hope nanti boleh buat yg cantik2 cam ni. Kak Sue nak sambung kerja.. u all layan je perasaan tu ok.. c.u

No comments: