Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 14, 2014

Kiosk Chummy


Assalam & Hi..
Masuk 2 bulan dah kios kak sue ni. Rasanya masih tak ramai yg tahu lagi kewujudannya hahaha.. so gambar tu untuk flyers yg akan fly ke sana ke mari.. InsyaAllah.

Signage dah siap.. & tampal kat depan kios... Tadaaaa...


Signage tu, Kak Sue just serah bulat2 pada tokey kedai.. Kak Sue gtau, nak kaler pink & gambar butang.. & itu lah hasilnya. Kalau close up , nampak la gambar gunting, benang, pattern yg di blurr kan sbg back ground. Hihi.. sori , gambar x close up. InsyaAllah, kalau igt kak sue update. 
Tapi kios macam tak bape meriah lagi kan..InsyaAllah.. akan improve dari masa ke semasa. Doakan ye. 


No comments: