Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 20, 2014

Handphone Charms

Assalam & Hi ..
Readers.. tq singgah blog Chummy Craft.

Ada sape suka main game Pou ??
Kalau suka & pernah main.. mesti kenal gambar bawah ni.. Pou edisi crafters.. 
Tengok cam comel je.. okay, tambah lagi satu new design yg ada di Chummy Craft. 

Boleh jadikan handphone charm .. sangkut kat telefon, sangkut kat beg.. atau nak guna tali besi untuk jadikan keychain. Boleh order satu .. boleh customize.. maksudnya boleh pilih warna atau nak tambah nama dibelakang pun boleh. 

Untuk jadikan gift? Kami menerima tempahan dalam bentuk ' Bulk Order ' .. harga boleh runding. Biasanya, lagi banyak kuantiti..harga lebih murah :)

Pou Comey

Donut .. tidak boleh dimakan ye..

saje nak menyelit.. previuos post dah citer pasal owlie ni..

Ok.. layan je gambar2 tu.. nanti kiter citer lain pulak ok.. till then.. take care :)

No comments: