Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

May 12, 2014

Teacher's day idea : hp charm


Ok.. hari ni nak citer hari guru lagi.. 
owh..penat2 .. 
Untuk crafters yg ada byk ready made keychain.. u all bole ubah sikit utk jadikan hadiah hari guru.
Cuba tgk gambar bwh..ladybird tu. Kak sue just tambah foam.. gam & gantung . Pada foam bole tulis pape yg u all nak tulis. Pada gambar , kak sue tulis TQ CIKGU.

U all bole print & tampal mcm yg kak sue buat tu. Nak tulis pendek..panjang.. sajak , cerpen ..ikut la.. janji u all hepi. Ok.. 


Ni gambar atas ni.. sesaje nak tempek.. ini pun just glue je. Hair clip & brooch. Tak sampai 5 minit siap. Rama2 tu..applique je. Visit blog supplies kak sue ada applique ni :)

Gambar bwh..bunga besar tu.. x tau nak buat apa.. aihh..
ok layan ... babai :)


No comments: