Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

May 9, 2014

Teacher's Day Idea : Buku Nota


Assalam & HI readers.. tq kerana sudi singgah.
Kita sambung post ke 2 tentang idea utk hari guru.

Okay.. nampak mcm baru je.. ye la.. baru 1st time buat ni. Ni buku2 nota kecil yang kak sue decorate dengan felt. Tampal atas kulit tebal yg depan tu je. Just tampal .. sewless.. x guna benang & jarum pun. 
So senang & bole buat dengan cepat. Esok nak bagi cikgu..malam ni buat pun bole. 

Okay.. sape nak follow silakan..
Wassalam.

No comments: