Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

May 11, 2014

Teacher's Day Idea : Bookmark


Assalam & Hi..
Masih dlm post hari guru. 
Hari ni cerita bookmark .. guna batang aiskrim. Jangan guna batang aiskrim yg u all makan aiskrim tu ye. Beli yang baru.. ada jual huhu. Mostly crafters tahu ni.. kak sue citer sebab anak kak sue tanya.. "batang aiskrim sape makan la ni ".. aish.. geram betul kak sue.

Kak sue baru 1st time buat.. selalu tengok crafters buat bookmark cam ni.. teringin pulak this year nak buat.
Yang ni pun senang je .. just tampal2. Guna buttons untuk nampak lebih menarik.. Pada batang tu, bole print & tampal. Tulis la pape yang u all nak tulis ye.. :)
ok.. jumpa lagi. Wassalam

Ehh oppsss 
gambar bawah tu car charm & tissue case.. sesaje buat ..yg tissue case ..kwn kak sue yg bagi.. dia nak bergambor juga.. masuk la sekali. nt merajuk pulakkan... 

No comments: