Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

May 29, 2014

Jalan2 Weekend - Cuti wesak 2014


Assalam & hi..

Apa khabar ye.. Kak Sue quite bz skrg ni.. jadual baru bila kios dah start operasi hihi.. kiosk je pun .. Ye la, kena sesuaikan diri.. maklumla buat sorang2 je. Semua kena fikir sendiri. Tapi hubby pun banyak moral support .. tq ah :)

Pi Genting baru ni pun kira moral support juga kan ..ekeke.. mmg suka..
Naik cable car je.. kami pergi balik hari. Dari Pekan ke Genting pun amik masa 3,4 jam nak sampai. So just jalan2 amik angin genting. Boleh tahan sejuk .. kabus2 sikit. Naik & turun dgn cable car.

Cuak juga.. cuba utk fikir yg elok2 je..tapi mcm2 gak yg melintas di kepala hihihi. Kak Sue bagi tips kalau x mau rasa gayat sangat .. u all duduk mengundur. Sit nya ada mengadap & mengundur.. u all duduk la tempat yg mengundur tu. Kalau Tak faham.. pergi sekali tengok test yg mana satu :).

Selepas turun genting.. we all ke Raub.. makan kat restoran muallaf.. Makanan sedap .. serius, pergi try. Harga reasonable. Lepas makan , kami ke rumah kakak hubby kak sue (my ipar la tu) .. buat pe? hihi.. hantar oder keychain utk Teacher's Day. Yg bestnya, keychain2 tu kak sue jahit masa dlm kereta. Tercucuk jarum x payah nk citer la..


huhu.. ok pape sume setel.. 
sekarang cuti sekolah .. we plan nak balik kg minggu depan. So nt citer lain ok ..
C.U & Take Care



No comments: