Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Apr 17, 2014

Wedding Pillow

Assak & morning ..
Hi.. apa khabar u all.
Me .. sihat alhamdulillah.. hope u all pun sama.

apa projek crafters? K. Sue sedang pulun buat ready stock handmade.. esp utk Teacher's Day. Waa.. kekadang betul2 blurr .. x de idea nak buat cam ne. Sakit hati bila tetiba tak de idea.. tetiba tak kreatif.. tetiba ... ha..mcm2 tetiba..

Kalau pening sangat .. meh layan bantal dulu.. huhu..bukan pi tidoq.. meh tgk bantal yg customer kak sue oder nih. Wedding pillow lagi.. yg ni 1 set 2 biji je. Tak de bantal love yg kecik tu. Temanya warna oren. Seperti biasa kak sue guna material baikkk punya.. kain velboa. Lembut & gebuss :). 2nd oder yg guna applique pengantin. kak sue tempah ngan Qin applique ni..nak harap buat sendiri belum tentu jadi huhu.. so jom layann..

Untuk pengantin perempuan :)


Untuk Mr Right !!

Tq untuk sis syuhada .. semoga majlis berjalan lancar :)
owhh... nantuk nantuk ... mau titun .. mana bantal bantal bantalll...
see you .. wassalam 

---------------- ********** ----------------------

Printed felt ni dah restock .. yg berminat bole email kak sue - chummycraft@gmail.com

No comments: